O nama

 • Mogi Kids&Kinder škola stranih jezika za decu

  Na molbu i preporuku naših starijih polaznika, uglavnom roditelja, pre dve godine smo pokrenuli i odeljenje za dečije kurseve.

  Prve školske godine, tačnije 2015/16, poklonili smo deci Beograda 80 besplatnih godišnjih kurseva engleskog i nemačkog jezika.
  Kursevi su protekli sjajno a deca i njihovi roditelji su bili veoma zadovoljni onime što su deca naučila tokom te školske godine.
  Naredne godine smo, uz decu iz prethodne godine, upisivali i decu koja su nam dolazila po preporuci, dok je jedan broj njih došao na osnovu informacija sa sajta koje su bile vrlo šture.

  Zbog velikog interesovanja za naš način rada, od ove školske godine, 2017/18, proširili smo kapacitete, tako da su dobrodošli svi roditelji i deca koja žele da progovore engleski i nemački jezik.

 • Iskustvo dugo 15 godina

  Škola Mogi je osnovana 2004. godine

  Od samog početka radimo po Lozanov metodi, koja je opisana kao najuspešnija metoda u svetu za učenje stranih jezika.
  Tokom poslednjih 15 godina konstantno smo radili na usavršavanju metode i iznalaženju načina za još lakše i brže usvajanje i progovaranje stranog jezika.

  Osnovne elemente našeg načina rada implementirali smo i u kurseve za decu.
  Deca se na našim kursevima upoznaju sa različitim tehnikama učenja, kako bi svako dete otkrilo i usvojilo način učenja koji mu najviše odgovara.

  Tehnike učenja pomažu deci da značajno lakše usvoje znanje koje im se prezentuje na našem kursu engleskog i nemačkog  jezika a takođe i da te tehnike primene tokom svog školovanja.

  Cilj nam je da deca na našim kursevima zaista progovore strani jezik i da znaju značenje svakoj izgovorenoj reči.

 • Kursevi i uzrasti

  Kod nas će vaše dete uspešno naučiti engleski i nemački jezik.

  Ovo su dva najvažnija jezika današnjice i njima smo posvetili potpunu pažnju. Uzrast dece sa kojom radimo je od 3 do 14 godina. U zavisnosti od uzrasta, vaše dete će biti u jednoj od grupa koje organizujemo:

 • Naš tim

  Tim profesora i organizacije škole Mogi Kids&Kinder čini grupa mladih i veoma iskusnih ljudi, koji imaju za cilj da u velikoj meri doprinesu obrazovanju naše omladine i razvoju njihovih sposobnosti (njihove perspektive).

  Gledajući godinama kako nam u školu dolaze odrasli ljudi koji u poslednjem trenutku upisuju strani jezik jer im od toga zavise posao i karijera, ili čak i život, rešili smo da ovaj problem presečemo u korenu.
  S tim u vezi, našoj dragoj deci nudimo celokupno znanje i iskustvo koje smo prikupili za ovih 15 godina, kao i sve ono novo što, tokom svakodnevnog rada, saznajemo.

  Želimo da naša deca sa punim samopouzdanjem kreiraju sebi blistavu budućnost.

  Zbog toga je i slogan koji deca u našoj školi sa ponosom nose na svojim majicama:

  „WE ARE THE KIDS OF THE FUTURE!“

 • Neka i vaše dete bude deo tima budućnosti!

  Mogi Kids&Kinder se nalazi na dve lokacije:

  1. Terazije, Kralja Milana 4
  2. Novi Beograd, Bulevar umetnosti 13

  Naša vrata su vam otvorena od ponedeljka do petka, od 9 do 20 časova.